Att blogga….

Att blogga är kanske något jag aldrig trodde jag skulle göra. Men nu är vi här, och varför detta infall kan man då undra.

Efter vårt rutinultraljud i vecka 20 så fick vi inte gå hem med glada miner och handväskan full av fina små svart-vita kort. Vi fick smått chockade lämna östra sjukhuset med beskedet att vårt kärleksbarn har ett trasigt hjärta, ett hjärta så trasigt att överlevnadschansen utanför min kropp är lika med noll om man inte opererar.

HLHS- hypoplastic left heart syndrome
Vår lille sons vänsterkammare utvecklas inte som den ska, och kan därmed inte heller pumpa sitt egna blod när han väl föds.

Väl hemma började tankarna snurra, vi var givetvis mycket ledsna och ägnade helgen inför nästa läkarbesök åt att googla så mycket vi kunde om detta ovanliga och svåra hjärtfel. Internet är fantastiskt! Väl ute hittade vi information från sjukhus och organisationer men även en uppsjö av bloggar och youtube-klipp. Det är här denna blogg sår sitt frö, om vi skulle välja att behålla vår son så visste vi att det skulle bli mycket frågor från vänner och familj, bloggens syfte är delvis att hålla alla nära och kära uppdaterade men jag hoppas även att den kan skänka blivande föräldrar lite stöd den dagen de befinner sig i samma situation som vi gjorde.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s