Nytt ultraljud

Tiden går fort och vi är idag redan i v. 24 och har enligt nedräkning 118 dagar kvar till födsel. Idag var det även återbesök hos dr Mats Melander, barnkardiolog på östra sjukhuset. Jag var som alltid nervös inför besöket då jag av någon anledning plågar mig genom att tänka på det värsta hela tiden, kanske inte den bästa uppladdningen.

Väl uppe på britsen så ägnade han lång tid och titta och titta och titta. Det är knäpptyst i rummet för vi vill givetvis inte störa honom, tystnaden skrämmande allvarsam. Efter en lång stund så kan vi pusta ut. Allt ser bra ut (under omständigheterna). Lillemans hjärtklaff håller tätt och öppningen mellan hjärtats förmak finns kvar och har inte förändrats. Enligt Mats så kan ju fortfarande försämringar ske under tillväxten men chanserna är goda att det kommer fortsätta se ut på detta sätt.

Nästa steg blir ett nytt ultraljud i v.30, det kommer antagligen bli sista gången de kan kika på hjärtat innan han föds då bröstbenen blir för grova för att ”se igenom” med ultraljud senare in i graviditeten. Vi fick även veta att vi skall ställa in oss på en helt normal förlossning vilket känns skönt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s