Dålig dag

Igår var ingen bra dag, hade inte sovit så bra på natten och var trött och hängig när jag kom till jobbet. Att sitta på kontorsstolen är en av de sämsta ställningarna att sitta i. Lilleman bråkar för att han blir ihopträngd och jag har svårt att andas. Jag har försökt att stå upp och arbeta men det fungerar inte jätte bra det heller.

Hela dagen kantades av magknip, mensvärk, sammandragningar och kallsvettningar. Antar att det bara är ett litet smakprov på vad som komma skall.

Kommer på mig själv att jag är mer lättirriterad än någonsin. Det som stör mig mest är nog omgivningens ( bekantas) lättsamma inställning till pussens hjärtfel… Jag vet att alla bara menar väl, men när jag säger att han har ett ALLVARLIGT hjärtfel så vill jag inte höra om deras, barn, kusiner, vänners vänner som fått barn med lite blåsljud, ett hål i hjärtat eller hjärtfel som växt bort. ALLVARLIGT är lika med risk för döden… Verkar inte som folk fattar det, istället får vi lyssna på solskenshistorier som har föga lite med verkligheten att göra.

Tänk om någon berättade för mig att de hade en allvarlig cancer och jag skulle kontra med att jag haft cellförändringar… Ganska opassande…

Men men, idag skall denna surpuppan vara hemma och tur är väl kanske det 🙂

20130830-100601.jpg

Vi har bäddat för lilleman iallafall, trots att vi vet att det kommer dröja länge innan han kommer kunna sova där.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s