Utmattad och ynklig

Oj oj oj vilken dag!

Klockan åtta imorse var det dags för vår första föräldrakurs, vi är sex par som kommer träffas totalt tre gånger. Känns som vi blir en bra grupp med många trevliga människor. Att sitta och prata om förlossning gör det hela så otroligt verkligt, känns som jag legat lyckligt ovetande under en sten det sista. Idag var det ju mycket prat vilket är trevligt men jag hoppas de andra tillfällena kommer vara lite mer matnyttiga i form av tips och råd.

Efter föräldrautbildningen och alla intryck från den bar det direkt iväg till östra där vi träffade vår läkare Ulla-Britt, vi diskuterade nedtrappning av fragmin och trombyl så nu är det bestämt att om nio dagar så skall jag bara ta 5000 enheter fragmin om dagen. Detta innebär EN spruta om dagen istället för två, underbart! 🙂

När vi gått igenom detta så var det dags att kika på special förlossningen, detta för att jag känt mig så orolig över vart vi skall ta vägen när det väl är dags. Besöket var otroligt känslosamt och när vi lämnade förlossningsrummet för att titta på de rum där barnläkarna tar and om barnen blev det riktigt jobbigt och det gick inte att hålla tillbaka tårarna. Framför oss stod små små sjukhussängar med otroligt mycket slangar, sladdar, skärmar och utrustning runt omkring. Tanken av att vår lille son skall ligga där med läkare omkring sig medan Johan tittar på och jag är kvar i förlossningsrummet är så grym….

När jag väl fick samlat ihop mig var det bara att åka direkt hem och lägga sig, tanken var att jag skulle åkt till kontoret men jag var helt psykiskt utmattad. Sov mellan klockan ett och fyra och vaknade helt groggy.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s