Sömntuta

Det var inte lika lätt att sova inatt, snurrade mest runt i sängen och fick kliva upp kl fem. Kunde inte alls varva ner igen utan fick ringa upp till Östra för att höra hur det gick med lilleman. Fick prata med en jättegullig tjej som berättade hur mycket han ätit och att han sover jättefint, en riktig sömntuta! Efter det samtalet kändes det lite bättre men det var omöjligt att sova vidare utan vi gick upp och klädde på oss för att åka upp till sjukhuset.

Det som tröstar lite är att han är väldigt nöjd och lugn jämt. De är väldigt imponerade över att han orkar äta så bra som han gör och idag slipper han näringsdroppet. Skönt med en slang mindre!

Det tråkiga är att alla infarter går via naveln då de är det största blodkärlen på nyfödda. Detta innebär att vi bara kan ha honom på rygg i knät så det riktiga bebismyset har vi ännu inte kunnat njuta av.

Idag bemannas vårt rum av bara trevlig personal, en äldre kvinna känns som hon är på helt rätt plats, hon fixade ett fotavtryck till oss och en liten dagbok att anteckna i. Det gör så mycket med den där lilla extra omtanken!

I eftermiddag får vi träffa läkare, de behöver göra ytterligare ett ultraljud då de hittat ett kärl kring hjärtat som de inte riktigt är säkra på vad dess funktion är. Men som det ser ut nu så planeras operationen till slutet av nästa vecka.

Karl och vi hälsar och tackar för er enormt fina uppbackning och stöttning som har strömmat in via Facebook, mail, telefon sms och här, känns fint att ha er alla i vår ringhörna!

20131011-100854.jpg

20131011-100937.jpg

20131011-100958.jpg

20131011-101021.jpg

Annonser

3 thoughts on “Sömntuta

 1. Helena skriver:

  Åh! Så fin han är!
  Grattis!

 2. NeLi skriver:

  Å va fin han är!!!

 3. Håkan, Nettan, Marcus och Sofia skriver:

  Skönt att få följa er här på bloggen. Karl ser ut att må riktigt bra efter omständigheterna. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s