Stökig eftermiddag, men Karl sköter sig :)

Men jösses vilken stökig dag! Vi märker verkligen hur känsliga vi är för störningsmoment i vår vardag!

När vi kom tillbaka till BIVA så hade en högljudd och stökig familj på typ sex vuxna barrikaderat sig i de allmänna utrymmena som finns för föräldrarna. Där har de suttit HELA dagen, vem fan flyttar in släkten på en barnintensiv???

Försökte lägga irritationen åt sidan och gick in till lilleman istället. När vi suttit en kortare stund så blev vi tvungna att lämna rummet för de skulle installera ett nytt barn i sängen bredvid. Därmed fick vi ju gå tillbaka till det allmänna köket. Johan fick börja med att städa bord och golv efter la familias matintag…. INTE OK! Det dröjde ett tag innan vi fick komma tillbaka till rummet då de passat på att tejpa om Karls respirator, de hade också haft lite problem med hans blodtryck. När blodtrycket gick ner höjde de hans medicin men de fick ingen effekt. Först då märkte de att den slangen knixat sig så när vecket försvann fick han ju sig en jäkla dos och blodtrycket blev jättehögt. Detta var väl ingen direkt fara men det känns ju ändå sådär.

När vi väl kommer tillbaka till rummet har precis familjemedlemmarna till det nya lilla barnet anlänt. Familjen består av en mamma, en pappa och två snoriga dagisbarn…. INTE OK! Barnen var ju givetvis rastlösa efter en lång bilresa så de var ju högt och lågt…

Jag och Johan bara tittade på varandra, hur tänker folk?

Men ni som känner mig vet ju redan att jag inte lämnade avdelningen utan att uttrycka min åsikt både angående snoriga barn och den inflyttade soff-släkten 🙂

Jag tror allt att personalen höll med mig och jag räknar med att vi inte stöter på dessa störningsmoment imorgon!

Men om vi lägger detta åt sidan så känns det oerhört glädjande att det gick bra att stänga bröstkorgen idag, om lilleman är stabil imorgon så kanske de kan testa om han vill/orkar andas själv… Hoppas!!!!

20131021-210010.jpg

Annonser

8 thoughts on “Stökig eftermiddag, men Karl sköter sig :)

 1. NeLi skriver:

  Va bra att du sa till! Tigermamma! Hoppas de håller sig borta nu!

 2. Olivia skriver:

  Fina ni är! äntligen har jag fattat att man ska trycka på knappen nedan där det står klart och tydligt att man kan följa….god natt kära familjen Taaning. Säg bara till om det är något som man kan göra eller hjälpa till med. Kram kram !

 3. elindbladh skriver:

  Jag kan överlämna en bazooka om ni vill ha? Den har varit mkt välanvänd under mina år som pendlare!

  Skönt att det gick bra idag, han är en riktig fighter! Kram

 4. Åsa skriver:

  Vet hut, ohyfsade människor. På dem bara! 😈💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s