Avvänjning

Idag har det hänt grejer här uppe, när vi kom upp på Karls rum slog hans hjärta ett extra slag lite då och då. Detta gjorde ju oss supernojjiga men läkaren som var inne sa att han inte var orolig. Tydligen har vi alla ett par hundra extra hjärtslag per dygn. Extra hjärtslag kan bero på magnesium brist så han fick en shot magnesium. De har även pausat båda hans blodtrycksmediciner då det kan vara så att hjärtat slog extra pga dem.

De har även plockat bort massa annat idag, båda plåstren som mätte syre, det drän som satt i operationsområdet, de har sänkt morfindosen och sovmedicinen. Man kan ju tro att detta skulle göra honom lite mer vaken, men icke sa nicke, han bara sover och sover.

Det har varit lite snålt med egna andetag idag, vi hade nog hoppats på fler, men det är bara att vänta och ha tålamod…. Suck, inte något jag är bra på!

Han lyckades även bajsa ner en sköterska vilket är strålande nyheter då det betyder att magen iallafall jobbar. Som ni ser på bilden har han blöja nu 😂

20131023-161230.jpg

20131023-161247.jpg

Annonser

4 thoughts on “Avvänjning

  1. Z skriver:

    Lilla hjärtat med sin stora blöja. Han är så fin!

  2. Olivia skriver:

    Han ser så fin ut när han ligger där bredvid kaninen. Det låter som det går åt rätt håll, och skönt att de börjar plocka bort saker…god natt och sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s