Ny dag, nya möjligheter

Idag verkar Karl vara lite mer tillfreds med livet. Han är fortfarande ledsen men inte hela tiden utan han hinner vila lite mellan magknipen.

Det är inte lätt att vara liten och ha så ont i magen som han haft, kombinera det med morfin-abstinens, en luftblås in i ögonen, skav i rumpan efter termometern de hade tejpat där, en svullen och blå snopp av katetern, hes och öm hals efter respiratorn och en herrans massa tejp och klisterlappar som skall ryckas av och på… Vem sjutton hade inte varit trött på livet?!

Med hjärtmedicinen så har de nu fått koll på hans hjärtslag, hur länge han skall få medicin vet vi inte än, hoppas vi vet mer efter ronden. Men antagligen blir väl svaret som alltid… Det får vi se… Det är Karl som bestämmer… Det går inte att säga… SUCK, det finns inga konkreta svar inom vården, det har vi börjar lära oss iallafall.

Vad det gäller den äckliga maten är buden olika, en del säger att han skall ha den en vecka, andra ett halvår. Vi får nog vänta till måndag för att få ett vettigt svar. Det känns tungt om det skulle vara ett halvår, men det är ju mest i våra hjärtan det känns så. Imorse ville de sonda hans mat, men vi hade med oss hans flaska. Hur stolt tror ni jag kände mig när krigarungen käkade upp nästan allt själv på flaska?! Grymt! Det är pappas pojk det, kan inte vara mina kräsna gener som löste det 😄

Trevlig lördag underbara ni och än en gång tack för fina presenter, gåvor till hjärtebarnsfonden, matlådor, tvätthjälp mm. Vi är så glada att vi har er!

20131026-113516.jpg

20131026-113636.jpg

Annonser

One thought on “Ny dag, nya möjligheter

  1. Maj Carlström skriver:

    Lille pojken. Vad gott det ser ut för honom när han får flaskan. Vi är med er hela tiden i våra tankar. Kramar från oss🍼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s