Lugna dagar, men nej, det värsta är inte över!

Just nu är det lugna och mysiga dagar på annexgatan. Karl är den snällaste bebis jag träffat! Gråter sällan, leker själv med sina saker, äter duktigt och sover på nätterna. Han måste fått det från Johan! 😄

Att jag inte skrivit på ett tag beror på flera saker, dels så har det inte varit så mycket medicinskt att rapportera om och dels så har jag varit rätt trött. Eftersom Karl ser så himla frisk ut får vi allt som oftast höra ” nu måste det värsta vara över” eller ” han som är så stor och stark kommer inte få några problem”. Med en operation som bara kommer närmare och närmare så blir det nästan lite provocerande med uttal som sådana. Jag vet att alla vill väl, och det är vi oerhört glada över! Tyvärr så leder dessa ord till motsatta tankar och det enda man kan tänka på är det läkarna säger… ”Det är en lång väg kvar”, ”det finns inga garantier” ”ni får ta en dag i taget” . Även om vi visste att vi väntade ett sjukt barn med allt vad det innebär så hade jag aldrig kunnat ana hur förlamande det känns att ständigt vara så nära döden. Hur skall man orka leva med en oro som denna?

Många förstår helt enkelt inte allvaret med detta hjärtfel. Det sista man vill som förälder är att projicera sin oro på ett barn som inte vet något annat. Vi vill heller inte bli martyrer där våra vänner och familj inte vågar prata med oss. Det enda jag tror kommer att fungera är att fokusera på hur det är just nu…. Just nu mår Karl fantastiskt! Vad som händer eller inte händer imorgon kan ingen gå och tänka på, och det gäller ju givetvis föräldrar med friska barn också. Lättare sagt än gjort dock.

Här kommer iallafall lite härliga bilder från de sista dagarna ❤️

20140130-083211.jpg

20140130-083224.jpg

20140130-083244.jpg

20140130-083302.jpg

20140130-083314.jpg

20140130-083322.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s