Läkarbesök igår

Igår var vi på besök hos Mats Melander, Mats var den läkaren som ställde diagnosen på Karl på rutinultraljudet för snart ett år sedan (!) Det var roligt att träffas eftersom våra vägar inte korsats efter Karl kommit till världen. Ytterligare en gång har vi fått höra att Karl ser så frisk ut, Karl är så rund, Karl är så pigg och glad, Karl är så stark. Det är ju sant alltihopa, de första gångerna vi hörde detta trodde vi nog att det mest är sådant som sägs för att göra föräldrar glada, men ju mer tiden går så inser vi att Karl faktiskt är speciell för sin diagnos, att personalen blir glad när de ser ett barn som mår så bra som de bara kan tror jag är för att de påminns om varför de arbetar med det de gör, allt är inte död och elände. Det sitter mycket ångest i väggarna på Drottning Silvias barnsjukhus det är en sak som är säker, men också mycket glädje och hopp som tur är.

Kontrollen gick bra och ultraljudet såg fint ut så idag har vi en milstolpe att fira…. Idag är första dagen för Karl HELT UTAN MEDICINER! Helt fantastiskt! När den sista operationen är gjord så blir det en livstid av blodförtunnande men nu, nu slipper vi allt sådant. Tiden mellan Glenn-operationen och TCPC är oftast en väldigt lugn period med få komplikationer så råden vi får från sjukhuset är enhälliga…. NJUT NJUT NJUT…. om vi skall njuta? Självklart!

Nästa läkarbesök blir inte fören vid midsommar, kan ni fatta? Vi skall få vara hemma i en och en halv månad och inte behöva tänka på något, inte på mediciner, inte på syremätning, inte på nålstick eller undersökningar, nu börjar livet!

 

Annonser

2 thoughts on “Läkarbesök igår

  1. NeLi skriver:

    Vsd underbart för er! Vsd kul förresten att det bara skiljer en månad på Timo och Karl 🙂

  2. Johanna, gammal bekant till Bulti skriver:

    Så glad man blir av att läsa hur bra allt går! All lycka till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s