När det som inte får hända händer…

någon annan…

Ja, det finns en anledning till att det varit extra glest mellan inläggen under hösten. Det finns nämligen bara en enda sak jag har velat dela med er, men det har inte varit min sak att skriva om.

Jag skall inte gå in på några detaljer av respekt för våra vänner vi lärt känna under året. Men jag känner ändå att något måste sägas om det som inte fick hända….

De blev föräldrar till en vacker liten pojke, perfekt på alla vis, men hans hjärta var halvt och han föddes med HLHS precis som Karl. Allt gick jättebra för den lilla familjen tills bakslaget kom, något oväntat skedde och deras kamp för överlevnad påbörjades. Vi har stått vid sidan av under hela hösten, hållit våra tummar och tår och hoppats innerligt att denna lille krigare skulle trotsa alla odds…. Att det skulle dyka upp ett nytt hjärta i sista stund.

Tänk er att varje dag sitta och undra om någon annans barn skall förlora livet så ditt kan få leva… Det är omänskligt, ändå händer det.

Ibland får sagan inte ett lyckligt slut, detta är en sådan saga. Idag är det begravning för denna fina lilla gosse. Det är så fruktansvärt orättvist och fel att föräldrar skall behöva begrava sitt barn, ändå händer det.

Så stanna upp lite i julstressen, krama era barn en extra gång och skänk en tanke till familjen och deras anhöriga en dag som denna.

IMG_1810.JPG

IMG_1809.JPG

IMG_1808.JPG

Annonser

4 thoughts on “När det som inte får hända händer…

 1. linerosen skriver:

  Ååå vet hur dom har det och vad dom ska gå igenom! Hälsa dom att det finns en grupp för oss som mist hjärtebarn på fb. Vi förlorade ju vår Meja helt plötsligt i februari i år! Hon hade också ett halvt hjärta dvs HLHS, hon mådde som bäst när allt hände! Tänker på familjen men även på din familj som kämpar på med er fina Son!

 2. Johanna, gammal bekant till Bulti skriver:

  😕❤️ ush! Livet är inte rättvist.

 3. Maria skriver:

  Åh dessa små krigare….
  Så sorgligt, tänker på dom (fast jag inte ens känner dom)
  Kram kram kram 💙💙💙

 4. inga-lill skriver:

  åh så sorgligt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s