Jahopp, då tar vi ett race med magsjuka…

Nu börjar jag tycka riktigt synd om lillskrutten, det har inte varit mycket med kung Karl det sista utan han har mer hankat sig fram med sin tredagarsfeber och efterkänningar efter både influensaspruta och synagisen och nu toppar vi med magsjuka… Usch!

Det värsta med att han inte varit så kry innan detta slog till är ju att han redan innan har legat lite minus på mat och dryck-kontot. När man har en Glenn-cirkulation som Karl har så är man beroende av att trycket till lungorna är så lågt som möjligt. Blodet måste ju flöda rakt in utan speciellt mycket motstånd om man säger så. När man får feber eller andra infektioner så får man automatiskt tjockare blod, det får alla och är inget farligt men när man har ett hjärta som Karl så blir man genast mer påverkad. De tydligaste tecknen är att läppar, tår och fingertoppar blir blå och att kroppen blir blårutig. Det som oroar mig nu med magsjukan är att inte nog med att hans blod redan var lite tjockt så blir det ju ännu värre med uttorkning.

Så idag har det varit operation vätsketillförsel på schemat, isbitar, isglass, små klunkar av blåbärssoppa har varit huvudfödan. Hoppas verkligen det blir bättre för honom under kvällen och natten så vi slipper bli inlagda med vätskedropp… Hua!

Förutom att Karl är lite skraltig så vill jag även passa på att berätta att jag fått äran att föra över 5000kr till hjärtebarnsfonden! Nu siktar vi på 100 sålda armband så hör gärna av dig om du vill beställa ett 🙂

Emma.taaning@gmail.com

2015/01/img_2038.jpg

2015/01/img_2046.jpg

2015/01/img_2035.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s