Extra kontroll på kungen

De sista tre veckorna har Karl varit riktigt sliten. Från att ha sovit en gång mitt på dagen har han början sova två timmar på förmiddagen och två timmar på eftermiddagen för att sedan gå och lägga sig klockan sju för natten. Han har varit kall och blå ofta och på riktigt dåligt humör emellanåt.

När det först började trodde vi det berodde på att det var fler tänder på gång, sen gissade vi att det var förkylning som spökade… Men oron över att det skulle vara hans hjärta som var boven har legat och grott hela tiden. Ringde tillslut hjärtmottagningen och skall få komma på kontroll på tisdag. Det känns skönt att de kollar upp honom. Samtidigt är jag lite rädd för att de inte skall hitta något onormalt och att den nya dåliga orken skall vara en del av hans nya vardag fram tills nästa operation.

Förutom att Karl är trött och hängig så händer det saker hela tiden hör hemma. Han har varit hos urologen igen där vi fick de glädjande beskedet att de inte behöver operera ner hans kulor utan att tyngdlagen kommer ta ut sin rätt så småningom och att de därmed kommer hamna på rätt plats av sig själv. Skönt att slippa en sövning extra!

Han har även fått plats på förskola som om två veckor börjar inskolningen! Det känns riktigt läskigt…. För mig, Karl kommer säkert klara sig galant 😃

Han är förövrigt världens sötaste storebror. Vill helst ha Siri i knät hela tiden, pussar på henne och hämtar hennes nappar. Hjärtat smälter ju ❤️ 

                 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s