Hjärtkonferans 

Då har de äntligen haft tid att ”dra” Karl på hjärtkonferansen. Allt ser bra ut inför TCPC och kirurgerna har godkänt honom. Inom tre månader, dvs senast sista november skall den vara gjord. Herregud, det blev så verkligt…. Om tre månader är ”sista” operationen gjord. Detta är helt klart ett delmål vi levt med sen den dagen han föddes. Även om vi inte vågade hoppas att vi ens skulle komma hem med honom då.

Karl har precis ökat på sina timmar på förskolan nu när Siri har börjat också. Han har gått från 15 till 30 timmar per vecka och vi tycker han klarar det över förväntan! Vi märker dock att han är otoligt mycket tröttare nu än innan sommaren. Att dansa drakdansen gör honom alldeles blå och andfådd. Han är otroligt curlad nu, vi väljer allt som oftast den enkla vägen för att han skall slippa tappa humöret när han är trött. Det blir kanske mer iPad, mobil och tv än vad vi egentligen önskar men känner att vi inte har så mycket val. Han behöver mycket tid för återhämtning och vila. Vi hoppas detta skall ändra sig efter operationen såklart.

Vi har verkligen haft tur och hamnat på en förskola med jättefin personal som verkligen månar om att Karl skall orka och ha det bra. Något som vi förstått inte är självklart för alla barn och föräldrar i samma sits. 

Annonser

3 thoughts on “Hjärtkonferans 

  1. Moa Nilsson skriver:

    Hej! Har en liten kille som blir ett i oktober som även han lever med HLHS. Jag vill tacka för att du skriver. Jag har redan nu en klump i magen inför tcpc:n och då är den ändå ett år framåt i tiden om allt rullar på som det ska Det känns ju som man är ”klar” , livet tuffar på och så ska man börja om. Jag heja på er och hoppas att er kung får hålla sig frisk fram till OP. Jag är otroligt tacksam för att du valt att skriva, valt att fortsätta. För mig är det ett stöd, en hjälp, ett hopp! Tack!

  2. Åsa skriver:

    ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s