I väntan på TCPC

Okej, nu börjar det ta på krafterna att vänta. Vi har försökt hålla modet uppe när det gäller att få tid för TCPC-operationen. Men idag ringde koordinatorn på 323:an och säger att det haft det struligt denna vecka och flera operationer blivit strukna. Jättetråkigt för de drabbade familjerna såklart. Detta innebär att Karl inte ligger överst i högen längre. Det innebär att det hopp vi hade om att kanske få till en operation den 22/12 eller i mellandagarna försvann. Januari säger hon nu… Januari… i Maj sa de september, i september sa de siste november, dvs idag och nu säger hon Januari. Det är inte rimligt att behöva leva i ovisshet på detta vis. Det börjar bli svårt att hålla modet uppe.

Jag frågade hur länge hjärtkateteriseringen från maj är aktuell, hon svarar sex månader…. så tills idag med andra ord… känns hopplöst att kanske behöva göra en till katerisering för att de inte kan hålla vårdgarantin. 

Nu har vi ju tur att Karl är fortfarande ganska pigg, men skall man verkligen behöva bli dödssjuk för att hamna överst i högen? Det känns orimligt…

Annonser

3 thoughts on “I väntan på TCPC

  1. Gammal bekant till Johan skriver:

    Ush och fy! Det är så fel! Hoppas hoppas att ni snart får tid! ❤️❤️❤️❤️

  2. Moa skriver:

    Lider med er. Givetvis är det ”skönt” att inte tillhöra de mest akuta men ibland undrar man hur mycket det är meningen att man ska klara av. Sänder styrka och pepp och hoppas ni får en underbar jul och att det snart, väldigt snart är er tur!

  3. Line skriver:

    Många varma styrkekramar från oss till er!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s