Inskrivna- Incheckade – med hopp om operation

Jösses vilken dag!!!

Idag har det gått i ett! Karl har varit helt otroligt medgörlig och på gott humör. Han har fått så mycket beröm idag för han mod och höga tolerans.

Man får inte glömma att det var längesen Karl var på sjukhus på detta viset. Så att se den här tappra ungen klara av att bli klämd på, lyssnad på, tryckt på, gjort ultraljud, varit på röntgen, tappat sex små rör med blod från stick i fingret. Blev tvungen att hoppa över middagsvilan för att hinna med och ändå var humöret på topp. I 7 timmar höll de utan någon nämnvärd paus. Inte en enda tår har han fällt! Om han hade gjort det så hade ju det varit helt okej det med såklart. Det är inte med stolthet i rösten jag berättar…Men jag kan bara inte sluta imponeras och fascineras av hans mod, tillit och trygghet.

Väl på Ronald Mac Donald hus där vi nu är incheckade har han blivit duschad i descutan 2 gånger och blivit klyxad. Att duscha var väl ingen höjdare men det är det inte hemma heller å andra sidan. Klyxet tog han utan gnäll, även om han blev lite orolig när det kändes konstigt i magen.

MEN BLIR DET OPERATION NU DÅ?

ja vem vet… han är planerad att rullas upp klockan 8.00. Men det är ju ingen hemlighet att operationerna ställs in på löpande band eftersom hela organisationen här är oerhört ostabil. För lite plats på BIVA och eventuella akutfall styr. Det känns oerhört ledsamt att han kanske har kämpat på Idag helt i onödan, att de inte kommer rulla in honom trots allt…

Nu ligger han i sin säng, snusar lätt. Totalt ovetandes om vad som väntar. Vi är luttrade nu, man får hård hud efter ett tag…. tankarna som inte får komma motas i grind så gott det går. Man argumenterar överlevnadsstatik, risker, och sannolikheter med sig själv. Det är en ständig kamp inne i huvudet för att hålla modet uppe.

Det måste bli av, det måste gå bra, han måste klara detta.

Imorgon vet vi mer.

Annonser

5 thoughts on “Inskrivna- Incheckade – med hopp om operation

 1. Ingalill skriver:

  Vi på Källeback håller alla tummar vi har för Karl och er!

 2. Line skriver:

  Tänker på er !! Håller alla tummar och tår! Mycket kärlek från oss alla ❤️
  Line johan Ella Selma Julia Adam

 3. Åsa J skriver:

  Ååååå underbara unge!!! ❤ Jag håller tummar o tår för er skull! Massor av kramar! ❤

 4. Mattias skriver:

  Hoppas ni kommer in imorgon. Vi i Ljungskile tänker på er och håller tummarna.
  Kram till hela familjen.

 5. Maria C skriver:

  Å fina Karl. Gråter en tår av rördhet. Så fint skrivet och så starkt jobbat av honom idag! Jag blir så imponerad av honom. Av er. Stort lycka till i morgon! Jag tänker mycket på er och håller alla tummar för att operationen blir av i morgon och att den går precis så perfekt som den ska! Modiga kloka Karl! Styrkekramar till er alla! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s