Hejdå CVK -dag 16

Herregud, dagarna bara försvinner! Det är nu 18 dagar sedan vi sov i våra sängar hemma. 18 långa långa dagar. Skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade hem. Men vilket ställe Ronald mc Donald hus är! Tänker att jag gör ett separat inlägg och hur vi har det där längre fram, men nästa gång ni ser bössorna vid kassan på donken så skall ni veta att varenda krona gör skillnad!

Idag gav Karls CVK upp helt så den var tvungen att plockas bort. Lika bra det för den började se lite röd och svullen ut. Att en cvk blir infekterad är inte bra eftersom den sitter i en stor ven. Detta innebär en stor risk för blodförgiftning, något vi helst slipper! Eftersom Karl fortfarande får intravenösa mediciner samt antibiotika så var det tvunget att sätta en ny pvk. Karl var även borta på labb för ett stick i fingret. Trots alla nålstick och annat jobbigt.

Blododlingarna har fortfarande inte visat något. Visar de inget efter sex dagar slängs dem. Det var dag fem på dem första idag, om det inte växer något i den andra heller så kanske de avbryter antibiotikan! Hoppas hoppas hoppas!

Idag vägde Karl 15,1 kg på morgonen, på inskrivningen vägde han 16,5 kg. Det syns verkligen på honom att han tappat nästan 1,5 kg! Så mager och hålögd. 

Kolla på före/efter sist bland bilderna 😦

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s