Alla barnhjärtans dag -dag 18

Just nu känns det bara som vi väntar och väntar. Det pratas om att vi skall slippa fullfölja antibiotikakuren eftersom blododlingarna inte visat något, det pratas om att byta furixen, den intravenösa kissemedicinen mot impugan som man kan ta i munnen. Men ingen läkare har kommit och pratat med oss idag och inget har hänt. Kan de sätta ut de intravenösa medicinerna så är vi snart hemma. Eller iallafall tillsammans på Ronald.

Imorgon skall en ny lungröntgen tas för att hålla koll på vätskan som inte riktigt vill försvinna. Men ingen känns speciellt orolig faktiskt.

På eftermiddagen idag kom min syster förbi och skojade med barnen, iklädd full kycklingkostym väckte hon en del uppmärksamhet. Hon hade skallrande tänder, zebra-öron, en kungakrona samt ett gristryne med sig. Barnen skrattade gott, gristrynet var tydligen bara till mig, tyvärr blev det inga bilder på det 😉

Hoppas ni haft en mysig alla hjärtans dag ❤

Annonser

2 thoughts on “Alla barnhjärtans dag -dag 18

  1. pernilla skriver:

    Åh😍 det är något alldeles speciellt med mostrar! Hoppas det är dags att allt sätts över på tabletter snart nu då! (Dock vore det ju kul om ni är kvar på onsdag nästa vecka för då kommer vi ner😉)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s