Nu drar vi! (Typ)-dag 24

Vätskan i lungsäcken är oförändrad, hostan är riktigt ful och vi är lite trötta på allt allihopa just nu.

Eftersom Karl har RS så är det inte aktuellt att söva honom för några ingrepp utan läkarna vill avvakta in i det längsta med nytt drän. Vilket är jätteskönt såklart. Karl är en kämpe med alla mediciner han måste äta. Vi har iallafall kommit på att han kan svälja waran-tabletten hel tillsammans med yougurt. Detta innebär iallafall en mindre spruta att tvinga i honom. 

Det har gått så långt att han hostar och kväljer så fort han ser medicinen. Vi får allt som oftast hålla fast honom och tvinga upp munnen för att få in medicinen, sen får han dricka något gott när allt är över. Det känns brutalt, men vi har insett att detta sätt skapar mindre ångest än att försöka medla och förhandla med honom i timmar. 

Eftersom Karl inte behövde komma tillbaka till sjukhuset på nästan ett dygn bestämde vi oss att åka hem allihopa. Jag hade nästan torgskräck. I nästan fyra veckor har jag inte sett något annat än Ronald och avdelning 323. Men det var skönt att få komma hem, det syntes att barnen njöt!

Nu har Johan åkt tillbaka med Karl. Eftersom jag är mest förkyld av oss två är jag hemma med Siri. Imorgon är det ny röntgen….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s